Kereskedelem

Átlagosan 9 százalékos béremelés az Auchannál

auchan

Április 1-jétől átlagosan 9%-kal növekedett az Auchannál dolgozó munkavállalók bére. Ez a béremelés az Auchan Magyarország beszámolója szerint 325 millió forint ráfordításba került a vállalatnak. Az Auchan közleménye szerint a vezető beosztású munkavállalók mellett a beosztott munkavállalók fizetése is arányosan emelkedett.

Az Auchannál áprilisban bevezetett bérfejlesztés ráépült a januárban már 2 milliárd forintos nagyságban, az első ütemben elvégzett bérfejlesztésre. A dolgozók bérének fejlesztése mellett a vállalat a béren kívüli juttatások rendszerét is bővítette idén januártól. Ennek következtében a teljes munkaidőben foglalkoztatott átlag Auchan munkavállaló további 91 ezer forint béren kívüli juttatásban részesülhet éves szinten.

Mit foglal magában a béren kívüli juttatások rendszere? Elsősorban egészségügyi szolgáltatásokat, átfogó élet- és balesetbiztosítást, rendszeres szűrővizsgálatokat, továbbá egy 5%-os vásárlói kedvezményt. Emellett a vállalat vezetői részvényesi programot is kínálnak a munkavállalók részére, mely további esetleges béren kívüli juttatásokat tesz lehetővé a vállalat aktuális gazdasági eredményeinek függvényében.

Jelenleg az Auchan Magyarország mintegy 7000 embert foglalkoztat üzletláncaiban, összesen 19 hipermarketet, két superstore üzletet, három szupermarketet, 18 diszkont üzemanyag töltőállomást és természetesen online áruházat is üzemeltet.

Az Auchan Magyarország az elmúlt 20 évben jelentős gazdasági és kereskedelmi szereplővé vált a hazai piacon, közel 200 milliárd forint értékű beruházásával Magyarországon.

Ha a legfrissebb akciók után érdeklődik az Auchan áruházláncokban akkor érdemes figyelnie minden-akcio.hu portált, mely naponta listázza a legújabb akciókat a legnagyobb áruházláncoktól.

További cikkek