Ingatlan

Damac Park Towers

Damac Park Towers

A Damac Park Towers Dubai Nemzetközi Pénzügyi Központjának (DIFC) szívében található. A kéttornyú épületet Dubai egyik leglenyűgözőbb ingatlanprojektjeként tartják számon. Az apartmanok a 49 emelet magas épületben találhatók. A Park Tower apartmanjai szédületes panorámát kínálnak a pénzügyi központra. Az ingatlan tömegközlekedéssel, és autóval egyszerűen közelíthető meg. A Damac Park Towerstől Dubai fontos csomópontjai könnyen érhetőek el.

A vegyes felhasználású projekt fejlesztője a Damac Properties, amely 2002-ben történt alapítása  óta az egyik legnevesebb ingatlanfejlesztők közé tartozik a Közel-Kelet luxus ingatlanpiacán:lakó-és kereskedelmi-és szabadidős ingatlanfejlesztései révén. Díjnyertes projektjei luxus lakó, kereskedelmi és szabadidős fejlesztéseket tartalmaznak.

Az exkluzív otthonok minden kényelmi szempontot kielégítenek. Az 1-2-3 szobás apartmanok különféle konfigurációban válaszhatóak. Intelligens tervezésük révén minden apartmanhoz széles erkélyt biztosít, ahonnan tökéletes panorámában részesülhet: a közeli parkokra és a környező tornyokra, például az Emirates Towesre és a Burj Dubaira egyaránt. A tervezés során a fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve környezetbarát üvegajtókkal lett kialakítva, amelyek nemcsak a természetes fény bejutását biztosítják, de természetes szellőzést is biztosítanak.

Damac Park Towers

Az üzleti központ a 24 órás ügyfélszolgálat mellett kávézókkal, éttermekkel, korszerű berendezésű  irodákkal, és színvonalas üzletekkel áll rendelkezésre.

A Damac Park Towers számos létesítménnyel rendelkezik. Egyrészt rekreációs szempontból uszoda, edzőterem, park, szaunák, jakuzzi, teniszpálya található. Egységeit mozgássérültek is könnyedén használhatják.

Parkoló, rendezvény és konferencia terem, magán partik és üzleti megbeszélések, különleges események rendezésére alkalmas. Az exkluzívan kialakított előcsarnoka 24 órás szolgáltatást kínál.

A Damac Park Towerstól Dubai Nemzetközi Pénzügyi Központja (DIFC) 3 kilométerre, Dubai Nemzetközi Repülőtere 20 kilométer távol van.

További cikkek