Egyéb

Esztétikai fogászat Budapesten: Beyond fogfehérítés

fog implantátum

Budapesten a Róna u. 10. szám alatt működik a Fog Abc esztétikai fogászati Kft. Ebben az ultramodern fogászati rendelőben 10 fő szakképzett fogorvos és a mellettük dolgozó kisegítő személyzet filozófiája, hogy a hozzájuk forduló pácienseket a legtökéletesebb ellátásban részesítsék. Ennek számtalan módja van, mint például a tapasztalt fogorvosok szaktudása.

FOGFEHÉRÍTŐ ZSELÉS KÉSZÜLÉK

A számtalan fogfehérítés eljárások között található a fogfehérítő zselé, mely a legtöbb esetben valamiféle fogfehérítést szolgáló készülék vagy eszköz tartozéka. Tehát fogfehérítő zselét lehet találni akár fogfehérítő tollban, de a készülékhez is ilyen fajta zselét mellékelnek.

Ennek a fogfehérítő zselének az a lényege, hogy benne megtalálható legyen a fogak fehérítéséhez.

beyond fogfehérítés

Beyond kezelés

Fogfehérítés: a beyond kezelés. Ezt a fogfehérítési módszert halogén lámpás kezeléssel alkalmazzák és nagyon sok ok miatti makacs elszíneződés megszüntethető vele, mint dohányzás, kávé, tea fogyasztása miatti elszíneződés, egyes antibiotikumok mellékhatásaként fellépő elszíneződés. A kezelés csak kimondottan saját fogak fehérítésére alkalmas, koronák, hidak, héjak, fogszínű restaurációk elszíneződésére nincs hatással, nem javítható alkalmazásával ez a probléma.

További cikkek