Cégvilág

Medencefedések: melyik típust érdemes választanom

medencefedés fajtái

Ha már eldöntötte, hogy medenceszezonja többhónapos meghosszabbítása érdekében egy medencefedéssel foglalkozó szakértőhöz vagy kivitelezőhöz fordul, de nem tud választani melyik a kertjének, medencéjének vagy akár ízlésének legmegfelelőbb megoldás, akkor az Alukov termékeinek segítségével megpróbálunk válaszolni kérdéseire.

Az alábbiakban egy-egy példán keresztül bemutatjuk a medencefedés fő fajtáit és típusait, melynek segítségével Ön is dönteni tud, hogy mi a legmegfelelőbb megoldás-

Magas medencefedések

Ravenna medencefedés a kombinált megoldás. Ezzel a medencefedéssel Ön medencéje melleti egyik hosszanti oldalt Ön kényelmesen használhatja, anélkül, hogy a csarnokot el kenne hagynia.

Ez a fajta medencefedés a függőleges oldalfalak és íves elemek tökéletes kombinációja. Kiképzése révén a medence felett kb 3m magas teret fed le. A típus egyedülálló modern designja révén ajánlható a legigényesebbeknek is.

Ravenna medencefedés
Ravenna medencefedés

Alacsony medencefedések

Az alacsony medencefedések egyedülálló módon nem a klasszikus köríves formákat képviselik, hanem egy új modern hatású kissé szögletes vonalvezetést. Ilyen például a Corona medencefedés típusa, melynek egyszerű vonalvezetése tökéletesen harmonizál a modern, minimalista építészeti stílussal.

Corona medencefedés
Corona medencefedés

További cikkek