Cégvilág Ingatlan

Ingatlant keres Thaiföldön?! Mutatjuk a legjobb lehetőséget!

FazWaz

A FazWaz, Thaiföld legnagyobb ingatlan eladásal foglalkozó cége, olyan optimalizálási és kereső szolgáltatási rendszert dolgozott ki, amely egyedülálló az ázsiai térségben. 

Pár kattintással eljuthat a keresett megvásárolható vagy bérelhető ingatlanig. A FazWaz megújult felületéről könnyen lehet térképes és meghatározott régiókba irányuló keresést indítani. A thaiföldi ingatlanpiacról jelenleg az angol mellett német, francia, orosz, kínai és thai nyelven kaphatunk információkat a legfrisebb trendekről és ingatlanberházási projektekről.

Figyelembe véve a nemzetközi kereső szolgáltatások trendjeit, tökéletesesítettük  az oldal keresési rendszerét.  Az weboldalra irányuló felhasználói keresési igények elemzésével felhasználóbarát felületet alakítottunk, ki amely az átláthatóság és az eredményes és gyors célbajutás  vagy is a kereső személy számára legmegfelelőbb ingatlanok elérése lett a legfontosabb irányvonal.

Phuket
Phuket apartman

A keresőmotor rendszerének átalakításával, lehetőség van több paraméter beállításával is keresni a FazWaz oldalán.  A keresésnél több területi egységet is meghatározhat, megadhatja a keresett ingatlan paramétereit (négyzetméter, ár, szobák száma, ingatlan típusa, kert…stb), de az ingatlanra jellemző kulcsszavakra is rákereshet, mint pl. szauna, uszoda, terasz…).

A felhasználók keresési szokásaira jellemző, hogy először a keresett ingatlan paramétereit adja meg, majd az így kapott eredmények mellett áttér a térképes szolgáltatásra.

A FazWaz megújult oldalán a keresett paraméterek alapján talált ingatlanok mellett látható a térképes nézet is, amely elősegíti, hogy a keresőszemély vizuálisan jobban elhelyezkedjen a kiválasztott ingatlan környezetébe.

További cikkek