Gazdaság

Könyvelőirodát keres: induló és működő vállalkozásoknak egyaránt

Cégünk, a Bilanzdual Könyvelő Iroda Kft 2001 óta nyújt könyvelési, könyvvizsgálati és adószakértői szolgáltatásokat ügyfelei részére. Irodánk Budapesten, a XIII. kerületben, Újlipótvárosban, a Hegedűs Gyula utcában. 

Társaságunk alapítása óta tagja a Magyar Könyvvizsgálói Kamarának. A cég vezetője bejegyzett könyvelő, könyvvizsgáló, adószakértő, aki több, mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezik kis és közepes méretű gazdasági társaságok könyvelése, adózása területén.

könyvelés

Cégünkkel szemben elvárás a precizitás, a megbízhatóság, az ügyfelek igényeinek maximális kiszolgálása, a felelősségvállalás az elvégzett munkát illetően, mely elvárásoknak igyekszünk maximálisan megfelelni. Ügyfeleink bármikor elérhetnek és kérdéseikre mindig választ kapnak.

Bt, Kkt és Kft alapítás olcsóbb lett. Költségek: illeték 15.000 forint, ügyvédi díj: 30.000 forint, aláírási címpéldány 1.500 forint/db., a cégalapítás közzététele ingyenes. Kft esetén a minimális törzstőke 500 ezer forintra csökkent.

Ha a befogadott számlát a fizetési határidő előtt nem kifogásolja és fizetési felszólítást kap, akkor már kifogásnak helye nincs, a számla kibocsátója felszámolási eljárást kezdeményezhet Ön ellen, ha nem fizet

További Cikkeink:

Könyvelőt keres? Mi kivívtuk ügyfeleink elégedettségét
Budapesti könyvelőiroda: könyvelési és számviteli outsourcing szolgáltatáscsomagok
Könyvelés Budapesten: költségtakarékos megoldást választhat
Budapesti könyvelőiroda olcsó árakon: bizza profikra a cégét

További cikkek